SAJAJANG LAUT

Angkutan peti tina rupa-rupa barang dina hal impor / ékspor / transit.
Pelepasan dokumén sareng dukungan individu unggal transaksi.

TRUK & REFRIGERATED

Transportasi dina hal impor jeung ékspor, angkutan internasional dina hal transit.
Pelepasan dokumén sareng dukungan individu unggal transaksi. Ditambah angkutan refrigerated internasional.

KAreta api

Angkutan sababaraha jinis kargo dina platform karéta api nganggo gerbong karéta sorangan sareng anu sanés. 
Pelepasan dokumén sareng dukungan individu unggal transaksi.

Logistik tiasa basajan kalawan mestexlogistik

Kami bakal nyayogikeun jasa pengiriman barang anu gancang sareng hargana. Henteu paduli ukuran bisnis anjeun sareng jumlah wadahna.

Panto-ka panto

ladenan urang

SAJAJANG LAUT

Ngamangpaatkeun angkutan kargo containerized ku laut jeung meunang rentang pinuh tina jasa patali.

TRUK

Angkutan jalan barang mangrupikeun salah sahiji kagiatan utama perusahaan MESTEX Logistik.

AIRFREIGHT

MESTEX Logistik tiasa ngatur pikeun anjeun angkutan udara internasional barang sadaya kategori ka mana waé di dunya.

TRANSPORTASI rel

Kami ngajamin anjeun kasalametan transportasi anu luhur, patuh kana sagala syarat sareng efisiensi dina palaksanaan transportasi karéta api.

KARGO GROUPED / LCL

Solusi optimal pikeun pangiriman jumlah leutik ti hiji atawa leuwih suppliers pikeun kaperluan usaha leutik, sedeng jeung badag.

LAYANAN GUDANG

Palaksanaan terpadu proyék gudang pikeun kaperluan klien, manajemen aliran kargo asup jeung kaluar.

Tahap gawé babarengan

1

Ngabejaan ngeunaan itinerary Anjeun

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.

2

Nangtukeun titik utama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.

3

Pangiriman sareng pangiriman

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.

Mitra jeung klien kami

konsumén senang urang

Kami parantos ngangkut jutaan ton kargo. Kami ogé bakal ngabantosan anjeun

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.
0 /5
Laju kapuasan customer
0 + TEU
Lalu lintas wadahna dina taun katukang
0
Anggota tim profésional

Anjeun nanya, urang ngajawab

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.
Lorem ipsum dolor calik amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor calik amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor calik amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor calik amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Rék meunang kutipan? Nyuhunkeun ayeuna!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.