Transporti i mallrave me hekurudhë kryhet me lloje të ndryshme mjetesh lëvizëse: një platformë montimi universal, makinë gondole, një vagon i mbuluar, një tank, një plesht, një transportues, një makinë termos.

Dorëzimi hekurudhor i mallrave përmes territorit të Ukrainës, në mjetet lëvizëse të UZ, si dhe platformat e tyre, është i disponueshëm. Përveç kësaj, kompania MESTEX Logistics dërgon ngarkesa të ndryshme në vendet e Jashtme të Afërt dhe të Largët.

MESTEX Logistics informon Klientin për vendndodhjen e mallrave kur lëviz me hekurudhë.