MESTEX Logistics – kompani logjistike e transportit ndërkombëtar, e cila është e përfshirë në MESTEX GROUP. Një kompani angazhohet në dërgimin kompleks të ngarkesave nga/në Turqi, Ukrainë, Kinë, SHBA, të gjitha vendet e Evropës.

Jemi të lumtur t'ju mirëpresim në faqen e internetit të kompanisë sonë.

Kompania jonë ofron llojet e mëposhtme të dërgesave:

  • Ofrimi i shërbimeve të transportit të nivelit të lartë është detyra jonë e drejtpërdrejtë. Ne jemi një nga kompanitë jo të shumta, që kujdesemi jo vetëm për reputacionin, por edhe për reputacionin e klientëve tanë.

    Në mënyrë që malli juaj të arrijë destinacionin saktësisht në kohë dhe këtu të mbetet në integritet dhe siguri, ne vazhdimisht përmirësojmë shërbimet tona të transportit të ngarkesave: ofrojmë vetëm punonjës me përvojë dhe të përgjegjshëm. Ne kurrë nuk lejojmë që të shkelen kushtet e vetë marrëveshjes dhe ne e kryejmë dorëzimin në kushtet e treguara.

    Ne presim pyetjet tuaja për çdo lloj transporti!

SHËRBIMET TONA

MALLRAVE TA DETIT

Përfitoni nga transporti detar i ngarkesave me kontejnerë dhe merrni një gamë të plotë shërbimesh të lidhura.

KAMIONI

Transporti rrugor i mallrave është një nga aktivitetet kryesore të kompanisë MESTEX Logistics.

TRAJTIMI AJROR

MESTEX Logistics mund të organizojë për ju transportin ajror ndërkombëtar të mallrave të të gjitha kategorive për kudo në botë.

TRANSPORTI HEKURUDOR

Ne ju garantojmë siguri të lartë të transportit, respektim të të gjitha kërkesave dhe efikasitet në zbatimin e transportit hekurudhor.

MARKESAT E GRUPUARA / LCL

Zgjidhja optimale për dërgimin e sasive të vogla nga një ose më shumë furnitorë për qëllime të bizneseve të vogla, të mesme dhe të mëdha.

SHËRBIMET E DEPOZIT

Zbatim i integruar i projekteve të magazinës për nevojat e klientit, menaxhim i flukseve të ngarkesave hyrëse dhe dalëse.

PARTNERET DHE KLIENTËT TANË