MALLRAVE TA DETIT

Transporti me kontejnerë i llojeve të ndryshme të mallrave në drejtim të import/eksportit/transitit.
Lëshimi i dokumenteve dhe mbështetja individuale e çdo transaksioni.

KAMIONI DHE FRIGOJE

Transporti përsa i përket importit dhe eksportit, transporti ndërkombëtar në drejtim të transitit.
Lëshimi i dokumenteve dhe mbështetja individuale e çdo transaksioni. Plus transport ndërkombëtar frigoriferik.

HEKURUDHOR

Transporti i llojeve të ndryshme të mallrave në platformat hekurudhore me vagona vetanake dhe të tjera. 
Lëshimi i dokumenteve dhe mbështetja individuale e çdo transaksioni.

Logjistika mund të jetë e thjeshtë me mestexlogjistikë

Ne do të ofrojmë shërbime të shpejta dhe të përballueshme të transportit të mallrave. Pavarësisht nga madhësia e biznesit tuaj dhe numri i kontejnerëve.

DERË MË DERË

SHËRBIMET TONA

MALLRAVE TA DETIT

Përfitoni nga transporti detar i ngarkesave me kontejnerë dhe merrni një gamë të plotë shërbimesh të lidhura.

KAMIONI

Transporti rrugor i mallrave është një nga aktivitetet kryesore të kompanisë MESTEX Logistics.

TRAJTIMI AJROR

MESTEX Logistics mund të organizojë për ju transportin ajror ndërkombëtar të mallrave të të gjitha kategorive për kudo në botë.

TRANSPORTI HEKURUDOR

Ne ju garantojmë siguri të lartë të transportit, respektim të të gjitha kërkesave dhe efikasitet në zbatimin e transportit hekurudhor.

MARKESAT E GRUPUARA / LCL

Zgjidhja optimale për dërgimin e sasive të vogla nga një ose më shumë furnitorë për qëllime të bizneseve të vogla, të mesme dhe të mëdha.

SHËRBIMET E DEPOZIT

Zbatim i integruar i projekteve të magazinës për nevojat e klientit, menaxhim i flukseve të ngarkesave hyrëse dhe dalëse.

Fazat e bashkëpunimit

1

Tregoni për itinerarin tuaj

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.

2

Përcaktoni pikat kryesore

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.

3

Dërgesa dhe dërgesa

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.

PARTNERET DHE KLIENTËT TANË

Klientët tanë të lumtur

Ne kemi transportuar miliona ton mallra. Ne do t'ju ndihmojmë gjithashtu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.
0 /5
Shkalla e kënaqësisë së klientit
0 + TEU
Trafiku i kontejnerëve në vitin e kaluar
0
Anëtarët e ekipit profesionistë

Ju pyesni, ne përgjigjemi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Shërbime të tregut, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Shërbime të tregut, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Shërbime të tregut, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Shërbime të tregut, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dëshironi të merrni një kuotë? Kërkojeni tani!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.