ANGGORAN SEA

Pengangkutan kontainer saka macem-macem jinis barang ing babagan impor / ekspor / transit.
Rilis dokumen lan dhukungan individu kanggo saben transaksi.

TRUK & DIKIRIM

Transportasi ing babagan impor lan ekspor, transportasi internasional babagan transit.
Rilis dokumen lan dhukungan individu kanggo saben transaksi. Plus transportasi kulkas internasional.

KARETAN

Transportasi macem-macem jinis kargo ing platform sepur nganggo gerbong sepur dhewe lan liyane. 
Rilis dokumen lan dhukungan individu kanggo saben transaksi.

Logistics bisa prasaja karo mestexLogistik

Kita bakal nyedhiyakake layanan pengiriman barang sing cepet lan terjangkau. Preduli saka ukuran bisnis lan jumlah kontaner.

PINTU PINTU

LAYANAN kita

ANGGORAN SEA

Njupuk kauntungan saka transportasi kargo containerized dening segara lan njaluk sawetara lengkap layanan sing gegandhengan.

TRUK

Transportasi barang minangka salah sawijining kegiatan utama perusahaan MESTEX Logistik.

AIRFREIGHT

MESTEX Logistik bisa ngatur kanggo sampeyan transportasi udara internasional barang saka kabeh kategori menyang ngendi wae ing donya.

TRANSPORTASI rel

Kita njamin keamanan transportasi sing dhuwur, tundhuk karo kabeh syarat lan efisiensi ing implementasine transportasi sepur.

KUMPULAN KArgo / LCL

Solusi optimal kanggo pangiriman jumlah cilik saka siji utawa luwih supplier kanggo tujuan bisnis cilik, medium lan gedhe.

LAYANAN GUDANG

Implementasi terpadu proyek gudang kanggo kabutuhan klien, manajemen aliran kargo mlebu lan metu.

Tahap kerjasama

1

Ngomong babagan itinerary sampeyan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.

2

Nemtokake titik utama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.

3

Pangiriman lan pangiriman

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.

MITRA LAN KLIEN

Pelanggan sing seneng

Kita wis ngeterake mayuta-yuta ton kargo. Kita uga bakal nulungi sampeyan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.
0 /5
Tingkat kepuasan pelanggan
0 + TEU
Lalu lintas kontainer ing taun kepungkur
0
Anggota tim profesional

Sampeyan takon, kita mangsuli

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.
Ing ngisor iki umume, adipiscing elit consectetur. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Ing ngisor iki umume, adipiscing elit consectetur. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Ing ngisor iki umume, adipiscing elit consectetur. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Ing ngisor iki umume, adipiscing elit consectetur. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Pengin njaluk kutipan? Njaluk saiki!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.